Ahoy Kapiteintjes!

“Zijn jullie na een dagje school ook toe aan een zonnig eiland waar cijfers wel mogen wegwaaien en waar taal mag zinken? Een eiland waar jullie je lekker mogen uitleven? Zeerovertjes, welkom in onze kajuit! Doe mee aan onze workshops of rust lekker uit in één van onze piratenzetels. Ziezo De Kleine Kapitein heet jullie van harte welkom.”

zeemansmuts

Peuterspeelzaal:

“We creëren een fantasiewereld waarin veel leermomenten zitten. Puk, de handpop, die deel uitmaakt van een vve-methode, speelt de hoofdrol binnen ieder thema. Hij is de raddraaier. Hij is grappig, tegendraads, maar ook schattig en lief. De kinderen helpen hem en lachen vooral veel om hem.
Puk neemt ons als het ware mee op avontuur door het leven. Door dingen zelf te ervaren, zelf te zien, zelf te beleven, zelf mee te maken en zelf te doen, leer je het allermeeste. We werken ervaringsgericht en bieden de onderwerpen thematisch aan.”
De peuters zijn op alle ochtenden in de week welkom. Ouders kunnen in overleg aangeven van welke twee of drie ochtenden zij gebruik willen maken.

stuur

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens kijken op Ziezo bij de Kleine Kapitein? Iedereen is welkom, loop gerust eens binnen om kennis te maken.

Volg ons via:

Ziezo