Interesse? U bent van harte welkom!

U kunt uw kind gedurende het hele schooljaar bij ons aanmelden. Wij nodigen u dan graag uit voor een oriƫnterend gesprek. Na een kennismaking vertellen wij u meer over onze school, de werkwijze en nemen we een kijkje in de groepen waarbij wij de jongsten in de peutergroep niet vergeten. Natuurlijk is er voldoende tijd voor het beantwoorden van uw persoonlijke vragen.

Wij maken graag een afspraak onder schooltijd zodat u de school ‘in bedrijf’ kunt zien en de sfeer kunt proeven. Liever na 14.30 uur? Wij zoeken samen naar een geschikt moment in uw agenda.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze directeur, Lieke Akkermans: lieke@obsdekleinekapitein.nl of telefonisch via 0492 – 34 30 23

Graag tot ziens!

Kinderen van vier jaar zijn niet leerplichtig. Daarom gelden voor kinderen van vier jaar andere regels dan voor kinderen van vijf jaar en ouder. Met vijf jaar is een kind leerplichtig. Dat betekent dat buiten de schoolvakanties in de regel geen extra verlof kan worden gegeven. Uitzonderingen hierop zijn bruiloften, begrafenissen en jubilea van familieleden. Indien u aan de hand van een werkgeversverklaring kunt aantonen nooit tijdens de schoolvakanties vrij te kunnen nemen, kan toestemming verleend worden voor een extra vakantie. Dit kan slechts eenmalig en ten hoogste voor tien dagen. U dient in alle gevallen contact op te nemen met de directeur en u bent verplicht om een schriftelijk verzoek in te dienen. Ongeoorloofd schoolverzuim wordt gemeld bij de ambtenaar van leerplichtzaken. Dit kan een proces verbaal tot gevolg hebben.

De ouders zijn op verschillende manieren betrokken bij onze school:

• Oudervereniging
  • Medezeggensschapsraad