Ziezo kinderopvang

Ziezo, partner in peuteraanbod en BSO.

Buitenschoolse opvang
Ziezo is al jaren onze partner in school wat betreft de Buitenschoolse opvang. Ziezo is een organisatie, passend bij onze visie, waardoor onze samenwerking soepel verloopt.

Peuterwerk
Kinderen vanaf 2 jaar kunnen starten in de peutergroep. Onder begeleiding van professionele en enthousiaste medewerkers wordt hier vijf ochtenden per week een peuterarrangement aangeboden.

Inrichting
Ziezo maakt voor de BSO en het peuterwerk gebruik van dezelfde ruimte. Bij de inrichting bootsen we zoveel mogelijk de huiselijke sfeer na, zodat de kinderen zich geborgen en veilig voelen. We hebben een ruimte gecreŽerd die kinderen uitdaagt en nieuwsgierig maakt. Vrolijke kleuren, gezelilge dingetjes, oftewel: Welkom in ons Koninkrijk der Eigenwijzen!

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben of contact op willen nemen, dan kan dit via de volgende gegevens:
Website:      www.kinderdagverblijfziezo.nl
Email:             info@kinderdagverblijfziezo.nl
Tel.:                  0493 490433

Gewoon binnenlopen op school voor informatie of een folder kan natuurlijk altijd.
Wilt u graag meer informatie over onze visie, kernwaarden of de werkwijze van onze school? Kijk gerust eens onder de kopjes!